Veysel Eroğlu Barajı - Çanakkale AÅŸağıçavuÅŸ Barajı DSÄ° Genel Müdürlüğü ile / Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, “ilısu prof.

Il y a 11 heures. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali'nin (hes) açılış törenine katıldı. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali, 19 yıldır halka hizmet amacımızın, eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir" . Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali, 19 yıldır halka hizmet amacımızın, eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. .

Ilısu barajı ve hes, temelden 135 metre yüksekliğe, 24 milyon metreküp dolgu hacmine ve 1 820 metre kret uzunluğuna sahiptir. VEYSEL EROÄžLU, CANLI YAYINDA AFYON GÃœNDEMÄ°NE DAÄ°R
VEYSEL EROÄžLU, CANLI YAYINDA AFYON GÃœNDEMÄ°NE DAÄ°R from www.afyonhaber.com
Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Veysel eroğlu barajı'nın açılışı 6 kasım cumartesi günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Türkiye'nin vizyon projesi olan güneydoğu anadolu projesi kapsamında kurulan ilısu barajı hidroelektrik santrali'nin altı türbinden ilki hizmete . Il y a 2 jours. Ilısu barajı ve hes, temelden 135 metre yüksekliğe, 24 milyon metreküp dolgu hacmine ve 1 820 metre kret uzunluğuna sahiptir. Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni.

Veysel eroğlu barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en .

Veysel eroğlu barajı ve hes açılış töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, "ilısu prof. Türkiye'nin vizyon projesi olan güneydoğu anadolu projesi kapsamında kurulan ilısu barajı hidroelektrik santrali'nin altı türbinden ilki hizmete . Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Erdoğan tesisin ekonomiye yılda 3 milyar tl'lik katkı sağlayacağını söyledi. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali, 19 yıldır halka hizmet amacımızın, eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. . Il y a 1 jour. Veysel eroğlu barajı ve hes düzenlenen törenle açıldı. Ilısu barajı ve hes, temelden 135 metre yüksekliğe, 24 milyon metreküp dolgu hacmine ve 1 820 metre kret uzunluğuna sahiptir. Ilısu barajı hidroelektrik santrali, mardin ve şırnak il sınırları içerisinde, dicle . Il y a 2 jours. Il y a 11 heures. Veysel eroğlu barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en .

Veysel eroğlu barajı ve hes açılış töreni'nde konuşuyor. Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali, 19 yıldır halka hizmet amacımızın, eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir" . Il y a 2 jours. Il y a 11 heures.

Il y a 11 heures. Bakanlar Ilısu Barajı’nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Bakanlar Ilısu Barajı’nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hes düzenlenen törenle açıldı. Veysel eroğlu barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en . Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali'nin (hes) açılış törenine katıldı. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali, 19 yıldır halka hizmet amacımızın, eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. .

Ilısu barajı ve hes, temelden 135 metre yüksekliğe, 24 milyon metreküp dolgu hacmine ve 1 820 metre kret uzunluğuna sahiptir.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, ilısu prof. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali, 19 yıldır halka hizmet amacımızın, eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. . Erdoğan tesisin ekonomiye yılda 3 milyar tl'lik katkı sağlayacağını söyledi. Ilısu barajı ve hes, temelden 135 metre yüksekliğe, 24 milyon metreküp dolgu hacmine ve 1 820 metre kret uzunluğuna sahiptir. Ilısu barajı hidroelektrik santrali, mardin ve şırnak il sınırları içerisinde, dicle . Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hes düzenlenen törenle açıldı. Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hes açılış töreni'nde konuşuyor. Il y a 2 jours. Il y a 11 heures.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, "ilısu prof. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Il y a 1 jour. Veysel eroğlu barajı ve hes düzenlenen törenle açıldı.

Ilısu barajı hidroelektrik santrali, mardin ve şırnak il sınırları içerisinde, dicle . Ilısu Prof. Dr. Veysel EroÄŸlu Barajı tam kapasite enerji
Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı tam kapasite enerji from cdnuploads.aa.com.tr
Il y a 2 jours. Türkiye'nin vizyon projesi olan güneydoğu anadolu projesi kapsamında kurulan ilısu barajı hidroelektrik santrali'nin altı türbinden ilki hizmete . Erdoğan tesisin ekonomiye yılda 3 milyar tl'lik katkı sağlayacağını söyledi. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali'nin (hes) açılış törenine katıldı. Il y a 2 jours. Il y a 1 jour. Veysel eroğlu barajı ve hes açılış töreni'nde konuştu. Veysel eroğlu barajı'nın açılışı 6 kasım cumartesi günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Erdoğan tesisin ekonomiye yılda 3 milyar tl'lik katkı sağlayacağını söyledi.

Il y a 1 jour. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, "ilısu prof. Türkiye'nin vizyon projesi olan güneydoğu anadolu projesi kapsamında kurulan ilısu barajı hidroelektrik santrali'nin altı türbinden ilki hizmete . Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Il y a 1 jour. Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, ilısu prof. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali'nin (hes) açılış törenine katıldı. Ilısu barajı hidroelektrik santrali, mardin ve şırnak il sınırları içerisinde, dicle . Ilısu barajı ve hes, temelden 135 metre yüksekliğe, 24 milyon metreküp dolgu hacmine ve 1 820 metre kret uzunluğuna sahiptir. Veysel eroğlu barajı ve hidroelektrik santrali, 19 yıldır halka hizmet amacımızın, eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir" . Il y a 2 jours.

Veysel Eroğlu Barajı - Çanakkale AÅŸağıçavuÅŸ Barajı DSÄ° Genel Müdürlüğü ile / Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, "ilısu prof.. Ilısu barajı ve hes, temelden 135 metre yüksekliğe, 24 milyon metreküp dolgu hacmine ve 1 820 metre kret uzunluğuna sahiptir. Il y a 2 jours. Veysel eroğlu barajı ve hes resmi açılış töreni. Veysel eroğlu barajı ve hes düzenlenen törenle açıldı. Il y a 2 jours.

Türkiye'nin vizyon projesi olan güneydoğu anadolu projesi kapsamında kurulan ilısu barajı hidroelektrik santrali'nin altı türbinden ilki hizmete  veysel eroğlu. Veysel eroğlu barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en .